Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

26 september 2016

Cruise Event in Amsterdam

In het weekend van 22 en 23 oktober vindt de grootste cruisebeurs van Nederland plaats in de Passenger Terminal Amsterdam. Onder het motto ‘Ontdek de verschillen’ wijst het Cruise Event de weg tussen zoveel cruisesoorten.

Tijdens het Cruise Event kan je over de beurs struinen of een van de vele presentaties bijwonen. Ook door de diverse filmvertoningen krijg je een goede indruk van een bepaalde rederij, schip of bestemming. Onder andere grote rederijen als Holland America Line, Costa Cruises, Star Clippers, MSC Cruises, Seabourn en Oceania Cruises zijn aanwezig om iedereen persoonlijk advies te geven. Daarbij geven verschillende deelnemers speciaal tijdens het Cruise Event prijzen en/of kortingen weg. Op deze toepasselijke locatie wordt uiteraard ook gezorgd voor lekkere hapjes en drankjes en is er een ervaren kaas & wijn-specialist aanwezig om al helemaal in vakantiesferen te raken.

De van oorsprong Nederlandse rederij Holland America Line (HAL) is al bijna 150 jaar toonaangevend in de cruisewereld en mag uiteraard niet ontbreken op het Cruise Event. HAL heeft ook dit jaar weer een eigen presentatieruimte, waar je de Holland America Line Cruise Experience kunt beleven. Hier is van alles te ontdekken over cruisen aan boord bij deze rederij, diverse verre bestemmingen – zoals Alaska – worden belicht, maar uiteraard komen ook de Europese vaarten aan bod. Glenn Verelst en Hanna Kielczewska verzorgen de presentaties en vertellen tevens over het nieuwste schip, het ms Koningsdam.