Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

16 februari 2016

Wintergarden Suites Seabourn Encore onthuld

Rederij Seabourn heeft details onthuld van de ultra luxe Grand Wintergarden Suites. Er zijn twee van deze opvallende, luxueuze suites aan boord van het nieuwste schip van de vloot, Seabourn Encore, dat eind 2016 te water wordt gelaten. Beide Grand Wintergarden Suites zijn te vinden op dek acht. Deze 144 m² grootte suites beschikken over twee badkamers, twee slaapkamers, twee privé-veranda’s, een groot raam met spectaculair uitzicht, een eettafel voor zes personen, een slaapbank, bijkeuken met minibar en espressomachine en drie flatscreen tv’s. Een van de meest unieke kenmerken van de suite is het solarium met bad en slaapbank. Hier kun je in alle rust relaxen en genieten van de zonsondergang. De suitebadkamers hebben een apart whirlpoolbad en douche.

Als je in een Grand Wintergarden Suite verblijft kun je gebruik maken van verschillende extra faciliteiten, zoals o.a. de persoonlijke dienstverlening van de Guest Service Manager, dagelijkse krant in de suite, gratis internet, zachte badjassen, fles champagne, grote mand met tropisch fruit, mooie verse bloemen en een uitgebreide in-suite naslagbibliotheek.

Seabourn encore wintergarden suite

Wil jij een cruise maken met Seabourn? Mail (info@zeecruises.com) of bel (0486-412199) en wij regelen de beste plek voor je op het schip!